O Qyntel Woods και οι αιώνιες δυσκολίες της σταθερότητας



...by Weekendman

Ο Qyntel Woods, που για δύο πράγματα ήταν αγαπητός στον Ολυμπιακό: για το θέαμα που προσέφερε και για την μπουνιά του στον Τομάσεβιτς, φαινόταν μετά την σεζόν 2009-2010 στην Prokom να μπαίνει οριστικά στην λέσχη των περιζήτητων small forwards των Ευρωπαικών γηπέδων αλλά από τότε και μέχρι να μεταγραφεί φέτος στην Lagun Aro πέρασε αρκετός καιρός για να θεωρείται ένας γυρολόγος των γηπέδων. Και δυστυχώς ούτε η προοπτική να παίξει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως το Ισπανικό αλλά ούτε ότι στην Ισπανία ξανασυνάντησε έναν παλιό συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Μανώλη Παπαμακάριο, δεν τον βοήθησε με οποιοδήποτε τρόπο.
τα στατς του Q στην ACB
Έτσι ενώ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Ισπανικού πρωταθλήματος δεν ξεκίνησε εντυπωσιακά μεν αλλά τουλάχιστον είχε ανεκτά νούμερα με 15, 12 και 14 πόντους στις τρεις από αυτές, στην συνέχεια για επτά συνεχόμενα παιχνίδια έμεινε σε μονοψήφιους αριθμούς και χαμηλές πτήσεις. Μόλις στα τελευταία τρία ματς άρχισε κάπως να συνέρχεται πάλι και αφού η Lagun Aro εφάρμοσε το σχέδιο Andy Panko πάνω στον Woods... Όπως πέρσι πέρασε τον τωρινό παίκτη της Malaja στο 4  για να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές του αρετές προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τον Woods έστω και αν αυτή η ιδέα προκαλεί αρκετά προβλήματα στην ομαδική άμυνα της Lagun Aro.
Συνολικά ο Q έχει 9 πόντους και 3,6 ριμπάουντς μέσο όρο ανά ματς σε μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα του που είναι ουραγός στην ACB με μόλις 2 νίκες σε 15 αγώνες.
Το βίντεο με Qyntel Woods φέτος στην ACB με την φανέλα της Lagun Aro:


Kαι κάποια tweets του Qyntel κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς που δείχνουν ανάγλυφα την κατάσταση: