Το βαρόμετρο των πρώην (13-19 Νοεμβρίου)


Πάμε να δούμε τι έκαναν οι πρώην παίχτες του Ολυμπιακού την εβδομάδα που μας πέρασε στο καθιερωμένο πλέον βαρόμετρο των πρώην (13 με 19 Νοεμβρίου).



Savo Djikanovic/KK Teodo Tivat

Τουλάχιστον καλτ το σημερινό νούμερο 1 αλλά ο 37χρονος Savo Djikanovic την αξίζει την τιμή. 16 πόντοι σε 17 λεπτά στο 98-71 της KK Teodo Tivat επί της ...λειψής Καβάλας για την Βαλκανική λίγκα.

Ίαν Βουγιούκας/Uniks Kazan

Πρώτη εμφάνιση σε βαρόμετρο έχοντας 16,5 πόντους και 5,5 ριμπάουντς στις δύο νίκες της Uniks για Eurocup και VTB επί των Oostende και Azovmash αντίστοιχα.


Andrija Zizic/Cibona Zagreb

17 πόντοι στην νίκη της Cibona επί της KK Split με 72-62 για την Αδριατική λίγκα.


Renaldas Seibutis/Lietuvos Rytas

Συνήθης κάτοικος των ψηλών πατωμάτων του βαρόμετρου. Έβαλε 12 πόντους, με 3 ριμπάουντς και 2 ασίστς στην ήττα της Lietuvos από την CSKA για την Ευρωλίγκα. Την Δευτέρα που μας πέρασε πέτυχε άλλους 15 στην νίκη με 78-71 για την VTB επί της Turow.


Λουκάς Μαυροκεφαλίδης/Spartak St.Petersburg


Άλλη μια άψογη εβδομάδα για το νούμερο 1 της προηγούμενης. 11 πόντοι και 5 ριμπάουντς στο 69-60 της Spartak επί της Cholet για το Eurocup και άλλοι 12 στην ήττα από την Krasnie Krilya για την VTB.





Roger Mason/New Orleans Hornets

Συνεχίζει να βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Οι Hornets έκαναν τρεις ήττες στο διάστημα από 13 ως 19 Νοεμβρίου χωρίς να κερδίσουν κάποιο ματς με τον Mason να έχει κατά μέσο όρο 7 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής.


Linas Kleiza/Toronto Raptors

Πετύχαινε 10,6 πόντους σε σχεδόν 22 λεπτά συμμετοχής στο 2-1 των Raptors. Ένας ακόμα ΝΒΑερ που βρίσκει παραπάνω χρόνο εξ'αιτίας των τραυματισμών που έπληξαν την ομάδα του.


Matt Nielsen/Khimky Moscow

Επιτέλους ήρθε η ώρα του να μπει στις λίστες!  9 πόντοι, 3 ριμπάουντς, 3 ασίστς στο επεισοδιακό ματς με την Fenerbahce για την Ευρωλίγκα που κρίθηκε με το καλάθι του K.C Rivers στο τέλος.


Jamon Lucas Gordon/Anadolu Efes

10 πόντοι, 2 ριμπάουντς και 5 ασίστς στο 77-71 της Efes επί της Armani Milano για την Ευρωλίγκα.


Goran Jurak/Angelico Biella

Δεύτερη νίκη σε οκτώ παιχνίδια για την Angelico Biella μετά το 82-74 επί της Avellino. O Jurak είχε 10 πόντους και 3 ριμπάουντς σε 15 λεπτά.




Qyntell Woods/Lagun Aro


Η Lagun Aro έφτασε το 1-7 στην ACB, τελευταία ήττα το 76-61 από την Blancos De Rueda με τον Woods να έχει 4 πόντους με 2/10 σουτ. Μετά το ματς τα είπε όλα στο Twitter:




Kώστας Βασιλειάδης/Bilbao Basket

Mπορεί η Bilbao να κέρδισε με 80-62 την Joventut για την ACB αλλά ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε στους 2 πόντους με 1/6 σουτ.



Lynn Greer/Azovmash Mariupol


Μόλις 7 πόντους μέσο όρο στις δύο ήττες της Azovmash από Valencia και Khimky.



Yotam Halperin/Bayern M.

Συνεχίζει να μην παίζει καλά σε ένα πρωτάθλημα που θα περίμενε κανείς να πρωταγωνιστήσει. Έμεινε άποντος σε 17 λεπτά στο ντέρμπι με την Brose και η Bayern έχασε με 76-68.



Μανώλης Παπαμακάριος/Lagun Aro

Άλλος ένας πρώην που τον έχει πάρει από κάτω η κατρακύλα της Lagun Aro. Άποντος στην ήττα από την Blancos De Rueda.