Ευχαριστούμε Σοφέ


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς  για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν."


Η δήλωση του Ντούσαν Ίβκοβιτς:
 "Στη σημερινή μας προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα τρία τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμε στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα.
Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού".



Μπορεί να μην μας αρέσει η απόφαση του αλλά είναι απόλυτα σεβαστή όπως σεβαστοί είναι και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή.
Έφυγε με ψηλά το κεφάλι...νικητής...πρωταθλητής...Μάγκας και στην φυγή του! Ξεκάθαρος...
Άφησε έργο και έτοιμη ομάδα, κορμό για πολλά χρόνια ακόμα. Χρέος της διοίκησης από εδώ και πέρα να εξασφαλίσει τις συνθήκες για την συνέχεια της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του Ολυμπιακού, του Ολυμπιακού του 2012.
Σ'ευχαριστούμε Ντούντα!